17 October 2014

FeelVouge Super Gempakk

Assalamualaikum uolss...

Tengok testimoni yang ahkak terima ni..memang sangat mengujakan lah nak oyatnyerrr..hehehe
Kalo korang tak terpengaruh jugak tak tau la..sape cakap Produk bumiputra..tak bleh nak cantik macam ni..

Yang mana kulit berjerawa..insyallah jerawat cepat kecut
Yang mana kulit berminyak..insyallah minyak tu dapat dicontrolkan
Yang mana tone kulit sekata FV dapat selesaikan..
Yang mana berjeragat..bekas jerawat banyak

Tengok testimoni ni..ahkak nak bagi tau uolss..pemakaian secara konsisten akan buatkan kulit korang makin sekata n cantik.. Ahkak dah try..dan pakai sendiri ..sebab tu ahkak bleh cite kat uolss...

Berminat?? bleh PM/Wassap terus yer 0182120080 - leen

see..makin cantik kan..

nampak sekata..tak payah pakai bedak pon dah cantik..kan...

23 September 2014

Nak Beli FeelVouge Supercover Secara Online? Saya Jual


Feel Vogue Supercover adalah pakar dalam MENTRANSFORMASIKAN WAJAH ANDA DENGAN LEBIH SEMPURNA DAN MENYERLAHKAN KEANGGUNAN SEBENAR ANDA..tak Percaya?? nnti saya buktikan

BERMINAT BLEH PM/WASSAP SAYA YE..
018-2120080 LEEN



Kandungan Vitamin E AND SPF 30
Paling best - Effect GLOWING bila semakin pecah peluh
Semua ni ada dalam Feel Vogue Supercover Foundation
Mengapa perlu pakai Feel Vogue Supercover Foundation?
Pemakaian Feel Vogue adalah untuk menutup segala cela yang ada di kulit wajah.

CELA BAGAIMANA YANG DIMAKSUDKAN?
CELA SEPERTI :
- Kulit jeragat
- Kesan jerawat
- Tanda lahir dimuka
- Kulit kusam
- Tona kulit tidak sekata
- Masalah kulit kering
- Masalah kulit berminyak
- Masalah berpeluh di muka (yang menyebabkan solekan tidak kekal lama)


Jika anda alami salah satu atau semua masalah di atas, Feel Vogue adalah penyelesaiannya.

KELEBIHAN Feel Vogue Supercover Foundation:

 Vitamin E

 Spf 30

 Glowing

 Anti rekahan

 Long Lasting up to 16hour

 Professional coverage

 Halal & mendapat kelulusan KKM

 Keluaran Bumiputera

2 PILIHAN WARNA :
* NATURAL SKIN ( untuk kulit sawo matang & hitam manis)
* BEIGE SKIN ( untuk kulit cerah)


MENGAPA MEMILIH FEELVOGUE SUPERCOVER FOUNDATION:
  • Diluluskan KKM (NOT 130905995-K)
  • Anti rekahan.
  • SPF 30 melindungi kulit dari sinaran matahari.
  • Tahan berpanjangan sehingga 16 jam.
  • Sesuai dengan semua jenis kulit
  •  Effect Glowing bila semakin pecah peluh.
  •  Vitamin E yang melembapkan kulit wajah.
  • Mudah dicuci untuk solat.
  • Menutup cela-cela di wajah
  •  Menggantikan krim siang anda (Vit E & SPF 30)
  • Menutup dan memudarkan bekas jerawat 
  • Menutup dan memudarkan kesan jeragat
  • Mengatasi masalah kulit kusam 
  • Menghindari kulit dari kering
  • Mengurangkan masalah kulit muka berminyak 
  • Menutup & Melindungi kesan tanda lahir di wajah
  • Memberi kesan Glowing ketika kulit muka berpeluh 
  • Mengekalkan solekan sehingga 16jam penggunaan 
CARA PENGGUNAAN FEELVOGUE SUPERCOVER FOUNDATION:-
 
1. Bilas muka hingga bersih
2. Gunakan toner / serum sekiranya ada
3.Calitkan sedikit feelvouge di sekitar tulang pipi, dahi, tulang hidung,dagu,leher.
3. Lembapkan span anda.
4.Ratakan feelvouge menggunakan span lembap ke sekitar wajah
5.Debukan muka anda dengan bedak menggunakan kabuki brush sekali lalu bagi menghasilkan 'matte' look.
6. nak kan hasil yang lagi mantop semburkan Feelvouge Glowing Spray ..cubalah mesti rasa lebih segar.



Pemilihan kod tone foundation mengikut warna kulit anda

testimonial FV

cara² pemakaian 1 set FV 


01 September 2014

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Walaupun dah basi tapi tetap nak update jgk hehehe..maklum la bz ckit..x berkesempatan nak update mcm dulu²..

Aidilfitri kali ni saya beraya tanpa suami sbb suami beraya diperbatasan..he he xla dia kena standby sbbnya baru dpt bertukar pindah..so x bleh cuti raya..

Dengan kekuatan yang ada..saya drive Dr KL ke Kedah bersama anak..ragam sepanjang Japan tau saja lah..berapa kali berenti.

Sebelum tu singgah di Tol Tapah sbb kebetulan asben standby kat situ..ye laa..musim raya² ni eksiden kat mana² je..

5 hari blk umah mak di Sungai Petani yang x bestnya raya ke 3 stat kena cirit birit..perut terkejut barangkali..lepas tu barulah balik ke rumah mertua..2 malam jgk la kat sana..baru lah blk Kl..

so nak belanja la ckit gmbar raya taun ni ..yg bestnya kali ni Acu n anak dia beraya sekali dgn kami..




09 June 2014

Alahai Aryan

Nak di jadikan cite mlm hari selasa mggu lepas, lepas asben antor sy pegi klas kebetulan ade kursus Fail Meja kat Prescott Hotel malam tu dpt plak wassap dr asben bgtau kaki Aryan tertimpa dengan fire extinguisher atas kaki dia.

ya Allah hanya Allah shj mengetahui takut jd apa² atas kaki si kecik tu..cemana bleh kena? malam tu dorg singgah pejabat kebetulan asben ada perbincangan dgn peg dia yang anak² main kat blkg baba dorg ..tong fire tu plak dibuat sendal pintu..benda nak jadi..agaknya main kejar² terlanggar tong pemadam api tu..



malam tu terus bawak dia pegi HKL nak cek tkt pape jadi sebabnye masa kena tu ade drh ckit n kaki dia membiru..langsung x bleh pijak lantai..pukul 10 lebih pegi spital jumpa doc..doc suruh pegi xray..cemana nak xray nye nak pgg kaki pon x bagi..melalak² dia dlm tu..so x dpt result yg tepat..atas nasihat doc suruh plak kitorang bwk pegi kecemasan..mula² td bwk ke jab pesakit luar je.


doc ckp pastikan anak awk tdo dlu atau doc akan berikan ubat tdo utk menyenangkan proses xray kali kedua kat Kecemasan tu..Alhamdulillahh sementara nak pegi sana naik kete cari parking 2x bg susu sebotol dah tertido si Aryan..syukur sng nk amik xray dia nanti..

Settle xray dia terjaga pulak masa tu nak sambung jumpa doc..jam dah 12 mlm..org punye la ramai..turn Aryan pon pukul 3 pg..doc ckp dr xray dia x nmpak kesan crack ke hapa lgpon tulang dia pon kecik je..mlm tu Kalo x nak  simen je kaki dia tp dh pagi² buta camtu org yg nak buat simen pon dah blk tdo..asben jumpa doc mintak blk je..pastu doc bg Surat utk refer bhg orthopaedic plak..esoknye pegi just bg tarikh appointment je..makanya esok selasa 10hb kena pegi refer doc semula..hrp² xde pape la dik.


Commercial Break!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...