21 May 2011

Gelagat Anakku..

Salam all...

Hurmm..dah lama rasanya saya tak update blog ni..banyak cerita tapi takder masa yang berkesempatan nak menghapdate blog ni..lagi-lagi anak saya sekarang dah semakin besar dan buas ni..susah ckit ler nak meniarap2 bersenang lenang nak update blog macam dedulu..heheh

Sekarang Hakimie dah bleh merangkak..belum ape2 lagi udah memanjat atas kite..so kena main ngan dia je la..tak bleh nak wat benda lain kecuali sikecik ni tido..sekejap je hero ni umo 8 bulan..rasenye baru je dia baby2 lg..hehe

Baru2 ni adik saya wat photoshoot utk Hakimie..jom kite tgk gambor2 yang di snap.















3 comments:

Amie said...

assalamualaikum linda,
rupanya suami kak amie terpandang gambar hakimie semasa kak amie sdg buka blog linda....kata comelnya budak ni... he he mmg seronok ada anak kecil, anak2 kami dah mula besar2

hasleenda said...

waalikummusalam...

yeke..suami akak plak yg berkenan ngan hakimie ek..ehehe..ramai orang org terpikat kat blog saye pasai tertengok hakimie la..ehehe

Cik Isteri a.k.a TejaBiru said...

lin... k ina (zarina ali)sampai skrg x percaya anak lin dah besar macam ni.. rasa sekejap sgt.tapi suka la tgk gelagat dia dlm gambar ni, nampak bersahaja..

Commercial Break!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...