29 July 2013

Victoria Jackson Make Up

Assalamualaikum.. Ehh dah tak sedar Ramadhan dah masuk hari ke @..seriusly saya blom ade baju raya..anak2 Alhamdulillah dah ada.. Tak kisah sangat..malas nak beria..pakai apa yang ada pon ok..hehehe..tgk la esok lusa nak cari gak baju saya ngan asben..sorang sepasang n kasut..jadi lah kann..

Actually saya nak citerkan nnuuunn tajuk kat atas tu.. Korang mesti tak pernah dengar jenama mekap yang baru ni kan..haaaa meh nak cite sikit pasal mekap terbaru dari Victoria Jackson nih..

Alhamdulillahh..saya dah pakai selama 2 minggu ni.. padahal beli dah 3 minggu sebab tak sempat nak rasmi mekap tu hahaha..Entah cemana bleh terbeli pon tatau la ...saya ni ada perangai pelik..pelik kesiankan orang jual2 ni tak bertempat hahaha.. Satu hari tu datang la 1 group bebudak yang jual VJ ni datang kat opis2 kerajaan.. sampai la dorang ni datang padahal nak dengor2 n tgk jer grooming mekap yang dorang wat.. bila dah tgk..aii macam menarik plak..sebab..sekali pakai jer.. terus berseri..dah la tak tebal ..ok laa...but menarikk..

Ok nak kenalkan sikit ler kan Victoria Jackson ni adalah sorang Mekap Artis yang memperkenalkan konsep "No Makeup" haa tak payah pakai mekap ke hapa ni kan..sebenarnya beliau mencipta mekap2 yang rendah bahan kimia dan lebih membuatkan wajah para wanita berseri..OOooooOO itu sebenarnya.. Nak citerkan jugak la ..mmg kalo dah pakai mekap ni terasa macam  tak pakai mekap..serius kate kooOOoo.. cam tak pakai apa kat muka ni..tp hasilnya sangat gojes..hihihi Puji diri sendiri plakk...dah tuuuuu nak tunggu org puji mmg tak la kannn..haha

Ye la..kalo bahan kimia banyak..mesti menjadi keradangan kulit..naik jerawat..macam2 lagi lah kan..akibat nak cantik..lain plak jdnya..ermm...konsep yang di bawa ni adalah 'Less is more"

Selain tu jugak ..pompuan nama VJ ni jugak memperkenalkan konsep mekap yang boleh dibawa merata2..bleh transformers maknanya kita bleh bukak2..nak lertak lipstik ckit..nak bawak eyeshadow ckit..blusher ckit..haha kiranya dalam satu bekas tu ada suma..nak tau kena beli la..

Yang bleh saya terbeli tu sbab menarik sangat2 harga dan pakej yang ditawarkan..sebab ada diskaun 50%..patutnya set2 yang saya amik tu harga dia 800 lebih...so jd 268 seingat sy la...free bedak yang berharga rm200++ kate koo..hah..tak penah hayat beli mekap2 harga ratos2 nih..bila dah beli termenyesal plak..yg penting asben tak tauu...hahaha..alahhh kalo dia marah saya bleh argue balik...ade ibu mintak duit baba ke nak beli mekap?? jawab..jawab..hahahaha

ehh berbalik cite VJ nih.. baru jer sampai Malaysia taun lepas..so masing2 tengah mencari ahli-ahli VIP member card..So ape pekdah jadi member carni VJ ni?? haaaa korang kene tauu

1- Diskaun 30% pembelian pada hari2 biasa
2- Diskaun sehingga 50% pada Besday anda..contoh la..hari besday tu tak pegi..jadinye dalam bulan besday tu bila2 bleh beli dengan promotion nih.
3- Kad ahli seumur hidup kate kOooO
4- Free make over unlimited..ye la kalo nak gi dinner ke ape ke..datang je kat VJ nih..dorang akan mekap..FREE hokay..so korang wajib jd ahli n ada member card..
5. Free Makeup Class..


Soooo tak teruja kah korang??? skrg tak payah mekap tebal2 lagi dah..rasa nak senyum pon tak lepas kan..haha..so korang mesti cuba VJ nih..sangat lah best..bleh cuba Beauty Survival Kit...senang nak bawak ke mana-mana..So kalo korang dekat ngan AEON Bukit Tinggi bleh la pegi..kat situ ada satu outlet VJ nih..


Victoria Jackson Survival Kit!! 

Why we call it as Survival Kit? It has:


1. Waterproof black mascara
2. Lipliner pencil
3. Eyeliner pencil
4. 5 Matte Eyeshadow (can be mixed to get 20 shades!!)
5. 5 Shimmer Eyeshadow (mix both eyeshadows to get 100 more shades!!)
6. 5 Lipstick with Moisturizer
7. 2mirrors
8. 2 Blushers (peach and pink, very sweet color!)
9. sharpener
10. mini brushes/applicator!!
convenient,petite and simple!
Usual price is RM 189 now for only RM 165!! with also FREE gifts!!
 

So ladies, apa tunggu lagi? Jika anda inginkan Survival Kit yang terhebat dan popular ini, sila dapatkan di booth2 Victoria Jackson yg berdekatan anda :) Sila check FB page Victoria Jackson Malaysia untuk tahu di mana booth2 ini berada. Cepat taw! Sebab sekarang harga pasaran adalah 60% lebih MURAH dari yang harga yang akan ada di Counter dan Outlet!!

Survival Kit



Ni bedak yang sangat  best..smooth jer..bedak ni jugak 2 way cake..



Korang bleh lipat2 jer tetingkap tu..sgt sng nak letak dalam beg..Lipstik tu bleh blend kaler sampai jd 20 warna..senang kan? tak payah bawak 20 jenis lipstik kan..pastu kaat situ ada eyshadow, eyebrow, pastu plak bleh wat shadig

Ni plak powder Brush..yang saya punya kaler gold tu..sesuai utk dipakai time dinner ke..sbb ade glitter ckit..korang tau..Zizan pakai benda ni la..dia pakai kat lengan dia kalo dia wat show pakai baju lengan pendek ke apa .. 

So muka tuan blog ni tak bleh nak appear lagi sebab Boss pinjam kad reader gua habaq hang...pastu wat cam harta sendiri..hishh..hahaha..sabaq2..posa nii..



4 comments:

sy@g!rlz said...

sis mmg ada outlet ke kt nukit tinggi tu sy ada bli jgk tp xjmp outlet dye

Faiz Izuar said...

Hye...maafkan sy...u boleh check dekat kita punyer facebook victoria jackson malaysia...kat situ kita ada bgtahu kat mana kita ada...yg dekat aeon bukit tinggi tu just booth bergerak...satu lg...kalau i nk dptkan make up ni dengan harga management u boleh contact i...0179348437...lg rendah dr harga yg u beli..

hasleenda said...

hye faiz..thanks for ur information.. :)

Afifatin Mohd Nook said...

Hye, saya baru terjebak dengan VJ..klu saya nk dapatkan lower price dr faiz boleh ke?

Commercial Break!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...