02 September 2013

Open House

Minggu lepas..seminggu deret dapat jemputan open house..makan sesaja..aiiii gemuk la pasnih..nak kurus kemain susah nak turun berat..kena posa sebulan baru nampak perubahan..tu pon dah seronok giler bila pegi klinik baru-baru ni pegi timbang..berat dah turun dalm 7-8kg dari berat sebelum puasa..mau tak syok?? pakai suar jean pon mengelabang je siap bleh kipas2 lagi..hahaha

Dari minggu lepas stat jamuan raya SPR,sebelum tu di unit penyelidikan, pastu jamuan unit saya..pastu hari Jumaat jamuan di Unit kewangan,Pentadbiran, dengan Operasi sekali..semuanya menu yang sama lebih kurang jer..

minggu ni dah kurang dah org wat open house..tu pon ada lagi jemputan dari unit VIP wing sebelah sana..so makan je seadanya..hari minggu sabtu baru ni pegi open house rumah sepupu kat Sg Buloh kebetulan wat besday anak dia sekali..

Lepas ni kita pakat2 kontrol makan plak..nak try diet tanpa makan pil2 kurus, susu2 kurus ke apa ke..kita diet secara sihat..

Ni pic masa open house kat umah sepupu

ini plak open haouse SPR


Masakkan rendang utk open house unit

antara juadah yang ada




meraikan En.rajesh yang telah bertukar jabatan

2 comments:

yanamk said...

bile nak wat open house kat umah akak plak??? nk datanggggggggggg.......

hasleenda said...

kalo nak datang..datang je..

Commercial Break!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...