25 October 2011

Just Want To Share - Mekar Semilu

Pompuan mane tak sukakan kecantikkan?? Habaq maii?? saya nak share la sikit produk baru yang saya pakai nih..tu pon sebab sepupu saya yang kenalkan produk ni ..nama nya Mekar Semilu..actually masa sepupu kenalkan produk ni ..tak la teruja sangat..dalam hati cakap..iskk taknak sebenarnya takut ngan produk2 luaran nih..try la amik satu set..masa tu baru lepas pantang..lagi seminggu kot nak stat masuk keje..

dah pakai dalam 2,3 bulan ada member opis tegur..dan nak beli sabun dari produk nih..ramai gak la member2 opis yang pakai produk ni..dorang pon dah nampak muka berseri..yang bestnye produk ni tak mengelupas langsung..nak kata 100% ilan sume tu tak la..kena amik masa la..cam bekas2 jerawat tu still ada lagi..yer la parut2 lama..tapi muka nampak bersih pon dah cukop bagus kan..

Alhamdulillah setakat 10 bulan pakai ni..ramai2 kawan2 skolah lama pon try jugak..saya pon tolong2 sepupu jualkan jer..strategi saya nak tarik orang ni dengan cara psikologi hehe..saya bukan jenis berkempen dari meja ke meja..kang kalo kempen2 ni kang tak semua orang suka jual2 produk ni..ntah2 orang pakai lagi mahal dari kita..pakai SKII ke..pakai Mary Kay ke..kite mana la mampu nak pakai mahal2 camtu.




semoga perkongsian testimonial ni bagi manfaat pada semua kalo nak tau lebih lanjut korang semua bleh pegi kat page ni http://www.facebook.com/pages/Mekar-Semilu-Beauty/114663925283490 dan bleh tgk produk2nye..Insyallahh korang takkan katakan tidak pada produk ni kalo dah cuba..Kalo nak bleh jugak order ngan saya..bleh add kat FB  senang saya jawab apa2 masalah kat situ..

muka sy sebelum pakai produk ni..huduh kan?? dgn berminyaknye..kelamnye hohoho

ni masa mengandug..lagi laa dah la tembam..hahah

ni gambar terbaru saya..alhamdulillahh..makin bersih..nak kata 100% ilang bekas jerawat tu tak la..still ader

nampak kemerah2an kan..bukannya putih melepak dan berkilat..

6 comments:

CikGu Ma said...

berseri na...jom baca entry aku ^^,

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2011/10/nak-berubahdari-mana-nak-mula.html

yana-feehily said...

wow..berseri2...hehe. nnt aku nk, aku order ngan hg k..

MISS DIVA said...

aku dah try wehhh..best wooo

hasleenda said...

akmal : mesti la..berseri utk suami..hehehe

yana : cpt2 try..tak rugi

ayu : kalo nak sabun lg gitau aku..eheh

eijah said...

bape ek harga leen satu set?mahal ker?ko pkai bpe bulan nmpk kesan die?

eijah said...

leen...bape satu set nih?

Commercial Break!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...