27 January 2011

My Popular Entry

Dalam banyak2 post yang saya kuarkan..entry pasal RESEPI AGAR-AGAR PANDAN yang paling banyak viewers..mmg senang resepinye..sedap pon sedap..lagi2 kalo agar2 ni sejuk..perghhh sedap btol..

Dalam sehari mesti ada dekat 10 orang view resepi ni..bila saya cek kat google mmg patut la..paling atas sekali..meti la orang klik yang no 1 tu dulu kan..

papepon saya sonok dapat kongsi kesedapan resepi tu dengan orang lain..dapat pahala saya ilmu ni berkembang..alhamdulillahhh..

meh kita tgk statistic pasal resepi agar-agar pandan ni.. *sila klik pada gambar utk size lebih besar ye*

ranking paling atas sekali..


search keywords


haa patut la pon..taip jer resepi agar2 ni terus kuar paling atas sekali..







2 comments:

Cikgu Yus said...

kadang2 kalau kita check kat keywords searc tu..mcm2 dan pelik2 kan..hehehhe...layan jaa..

NeesaHannah said...

nak tahu resepi agar2 boleh? sukatan2nya..

Commercial Break!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...