22 February 2011

Musim Kawen Lagi...

Wahhh..ramai yang jemput saya pegi ke kenduri kawen ni..ermm lagipon dah lama tak makan nasik minyak..time kenduri banyak hari tu saya stil dalam pantang lagi..so tak bleh makan bukan sangat..hahah kununyer la kan..

Tarikh 12 & 13 Mac la yang paling ramai menjemput..mane satu nak pegi ni..insyallahh ada kelapangan ..salah sorang antara saya ngan cik asben tak keje..dapat la pegi makan kenduri tu..ermm ada yang jemput pakai tepon, ada yang pakai kad..ada yang pakai FB je..tak kisah la memane pon..dunia semakin canggih kan sekarang..

Dengan adanya kenduri kawen banyak ni jugak ler..adik saya yang wat job photography http://www.thephotochronix.blogspot.com/  tu pon terpaksa tolak banyak job yang datang...first come..fist serve la kan..tak mampu nak amik semua..time kenduri ni itu ler rezeki dia..Alhamdulillahh..


haha copy pic custom album yang dia buat  hehe..janji gambar org kawen..

4 comments:

aMaL said...

kak nape web add photochronix tu x ley bukak

hasleenda said...

hallamak amal...akak terlupa la nak letak the depan denpannye..

shearasol said...

cantikkkkk....

hasleenda said...

shearasol : ape yg cantik?

Commercial Break!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...